Interieur advies

Je zoekt voor jouw prikkelgevoelige kindje een plek om tot rust te komen, waar hij zichzelf voelt en zich kan ontwikkelen of wilt een slaapkamer creëren die passend is voor hem. Je bent een organisatie die een leef- of leeromgeving wilt waar kinderen zich kunnen concentreren, groeien en vertrouwd voelen.  Wat je ook zoekt, jij gunt elk kind een eigen en persoonlijk plek, om te groeien, te ontwikkelen en tot rust te komen. Een persoonlijk advies kan je zorgen en tijd uit handen nemen. Zowel online als bij jou thuis.

Screenshot_20210330-082347_Instagram[2787]

Net verhuisd, de kamer is altijd een troep, je kind is de kamer ontgroeid of je wilt graag een inrichting afgestemd op jouw kind? Met een kinderkamer advies wordt ingegaan op jullie behoeften en komt een op maat gemaakt advies waar je gelijk mee aan de slag kunt.

Op zoek naar dat beetje extra aandacht in de kinderkamer? Zodat jouw kind een plek heeft om volledig tot rust te komen die aansluit bij zijn belevingswereld. Je ontdekt het allemaal bij een online advies

Screenshot_20210330-082424_Instagram[2785]
element5-digital-OyCl7Y4y0Bk-unsplash

Aandacht voor de leer- of leefomgeving van kinderen is van groot belang. Een ruimte kan emoties oproepen. Juist bij zorg- of onderwijsinstellingen waar contact, vertrouwen en veiligheid centraal staan is het van belang om ook de omgeving niet te vergeten. Net dat beetje extra kan voor grote veranderingen zorgen.

Ik deel graag waardevolle informatie met je omdat ik iedereen een goede nachtrust en een energieke, vrolijke dag gun. Klik op de knop hieronder om naar de pagina te gaan waar je drie gratis opties vindt.

1617093647

Ontvang nu gratis visuele weergaves bij een advies

gepersonaliseerd kleurenplan

Gepersonaliseerd plan
(ter waarde van 167,00 euro)

 

Voor wie zijn de adviezen?

Ouder(s) die graag een direct toe te passen en op maat gemaakt advies ontvangen waardoor je kind sneller in slaapt en meer uit de nacht haalt;

Ouder(s) van een kind met autisme, AD(H)D of hoogsensitiviteit die de slaapkamer aan willen passen aan de prikkelverwerking en behoeftes van hun kind. 

Zwanger van je eerste of volgende kindje en wil je graag dat iemand met je meekijkt bij de inrichting van jouw babykamer. 

Een pleeg of adoptie ouder die een veilige, vertrouwde kamer wil creeëren voor het komende kind

Zorginstellingen waar kinderen blijven slapen en graag een rustige en vertrouwde omgeving creëren

Ik kijk graag mee! Door jou en je kind te kunnen ontmoeten en de ruimte te kunnen zien kan ik in gaan op jullie vraag en jullie situatie. Elk gezin is natuurlijk anders!