Referenties

Lees hoe anderen de cursussen hebben ervaren

Reacties van anderen

Ferry van Deuren

Orthopedagoog

Driedaagse training gevolgd waarbij ik veel heb geleerd. De dagen waren zo ingedeeld dat er goede variatie was tussen theorie en praktijk. Erg leerzaam en interessant. Helen geeft de cursus op een spontane en leuke wijze. Ik raad het iedereen aan!

Francis

Kinderdagverblijf medewerker

Eliss geeft op een hele fijne manier trainingen. Fijne afwisseling, goede praktijkvoorbeelden etc. Ik raad Eliss zeker aan.

Annemarie de Rooij

Jeugdzorgwerker

Ik heb een training gevolgd bij de oprichtster van Eliss. De training was inhoudelijk interessant en werd op een fijne, enthousiaste manier gegeven wat de training prettig maken om te volgen.

Iris Walg

Begeleider Autisme

De trainingen waren heel leerzaam, interessant en gaven mij veel nieuwe inzichten. De eigenaar van Eliss geeft de trainingen op een levendige en enthousiaste manier.

Deelnemer E-learning

Dank voor alle info!
Ik dacht altijd dat mijn kleuter zwaar overprikkeld was, maar deze training werpt ook een ander licht op onderprikkeling.

Desirée Bokhorst

Social Work

Fijn in contact, leuke cursus en zeer leerzaam. Ik zou de cursus en cursusleidster zeker aanraden!

Anne Paardekooper

Jeugdzorgwerker

De cursus die ik bij Helen heb gevolgd was goed opgezet en leerzaam. Ze zorgde ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde en dacht met me mee door de juiste vragen te stellen. Was een fijne ervaring!

Jeanne Bruijn

Social Work

Meerdere cursussen gevolgd bij de oprichter van Eliss. Ze zorgde voor een goede sfeer, duidelijke uitleg en er was genoeg ruimte om vragen te stellen. Zeker aan te raden!

Jolien Hertogh

Jeugdzorgwerker

Meerdere cursussen gevolgd en zeer tevreden. De cursussen waren interactief en zijn met veel energie en op een leuke manier gebracht. Veel geleerd, echt een aanrader!

Deelnemer E-learning

"Bedankt voor de leuke en interessante cursus! Het was een heldere uitleg over prikkelverwerking en wat te doen als een kind overprikkeld is. Ook het deel over kleurrijk en kleurloos reageren vond ik erg interessant."

Deelnemer E-learning

Wat een interessante e-learning met voor mij nieuwe informatie en zaken die tot nadenken zetten. Zeker een aanrader!

Deelnemer E-learning

"Ik heb de e-learning "passende ondersteuning bij het gedrag van
prikkelgevoelige kinderen" gevolgd. Ik vond het zeer helpend om er op deze manier ook naar te kijken."

Deelnemer E-learning

"Bedankt voor de leuke en vooral leerzame E-learning!"

Deelnemer E-learning

"Dank voor alle info! Ik dacht altijd dat mijn kleuter zwaar overprikkeld was, maar deze training werpt ook een ander licht op onderprikkeling."

Deelnemer E-learning

"Ik werk op een woongroep voor jongeren, waarvan een aantal bewoners ook een vorm van autisme en/of ADHD heeft, ik vond het heel nuttig om hier zo eens mee te oefenen! Bedankt"

Myrthe Appelman

Tijdens coach gesprekken

“Ik voel mij op me gemak als ik in gesprek ben met Helen, ze geeft namelijk op een passende manier feedback waardoor ik mij veilig voel. Tijdens gesprekken stelt zij verschillende vragen aan mij die mij stimuleren tot zelfreflectie. Deze kunnen soms confronterend zijn omdat je je leerpunten ziet, maar desalniettemin is dit natuurlijk leerzaam. Met het opstellen van doelen denkt Helen mee en daar voel ik mij prettig bij. Doordat zij mijn leertraject ziet vanuit een ander perspectief, kan zij mij mooie inzichten mee geven.”

Deelnemer E-learning

Dank voor de duidelijke en leerzame training!

Leerzaam

Ik voel me gezien

Met veel energie