Referenties

Lees hoe anderen de cursussen hebben ervaren

Reacties van anderen

Ferry van Deuren

Orthopedagoog

Driedaagse training gevolgd waarbij ik veel heb geleerd. De dagen waren zo ingedeeld dat er goede variatie was tussen theorie en praktijk. Erg leerzaam en interessant. Helen geeft de cursus op een spontane en leuke wijze. Ik raad het iedereen aan!

Francis

Kinderdagverblijf medewerker

Eliss geeft op een hele fijne manier trainingen. Fijne afwisseling, goede praktijkvoorbeelden etc. Ik raad Eliss zeker aan.

Annemarie de Rooij

Jeugdzorgwerker

Ik heb een training gevolgd bij de oprichtster van Eliss. De training was inhoudelijk interessant en werd op een fijne, enthousiaste manier gegeven wat de training prettig maken om te volgen.

Iris Walg

Begeleider Autisme

De trainingen waren heel leerzaam, interessant en gaven mij veel nieuwe inzichten. De eigenaar van Eliss geeft de trainingen op een levendige en enthousiaste manier.

Desirée Bokhorst

Social Work

Fijn in contact, leuke cursus en zeer leerzaam. Ik zou de cursus en cursusleidster zeker aanraden!

Anne Paardekooper

Jeugdzorgwerker

De cursus die ik bij Helen heb gevolgd was goed opgezet en leerzaam. Ze zorgde ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde en dacht met me mee door de juiste vragen te stellen. Was een fijne ervaring!

Jeanne Bruijn

Social Work

Meerdere cursussen gevolgd bij de oprichter van Eliss. Ze zorgde voor een goede sfeer, duidelijke uitleg en er was genoeg ruimte om vragen te stellen. Zeker aan te raden!

Jolien Hertogh

Jeugdzorgwerker

Meerdere cursussen gevolgd en zeer tevreden. De cursussen waren interactief en zijn met veel energie en op een leuke manier gebracht. Veel geleerd, echt een aanrader!

Deelnemer E-learning

"Bedankt voor de leuke en interessante cursus! Het was een heldere uitleg over prikkelverwerking en wat te doen als een kind overprikkeld is. Ook het deel over kleurrijk en kleurloos reageren vond ik erg interessant."

Deelnemer E-learning

Wat een interessante e-learning met voor mij nieuwe informatie en zaken die tot nadenken zetten. Zeker een aanrader!

Leerzaam

Ik voel me gezien

Met veel energie