Over Eliss

Even voorstellen

Eliss Helen Schaap

De afgelopen jaren heb ik in de jeugdzorg kennis mogen maken met een hoop kinderen en zorgprofessionals. Hoogsensitiviteit, autisme, Ad(H)D, gedragsproblemen en hechting waren veel voorkomende onderwerpen.

Kinderen zijn het allerleukst als ze zichzelf zijn. Ieder kind verdient het om kind te mogen zijn. En precies dat is mijn drijfveer.

Samen met jou hoop ik steeds meer kinderen te mogen zien en te mogen leren kennen. Want kinderen die echt gezien en gehoord worden, die zich veilig voelen en zichzelf mogen zijn: dat zijn de kinderen die groeien en bloeien. Dus laten we dat contact aan gaan!

In mijn werk werd ik al snel ingezet voor het eerste contact. Het is mijn kwaliteit om laagdrempelig en oordeelloos het contact aan te gaan. In die jaren heb ik heel veel verschillende kinderen mogen ontmoeten.  Soms mis ik écht contact in de zorg, ik heb gezien hoeveel dit kan doen en breng daar graag verandering in.

Mijn doel is om ook jou uit te dagen op een andere manier te kijken naar kinderen. Het mooiste wat er is, is om mensen te zien floreren, ontwikkelen en te doen wat ze écht leuk vinden.

Ik kijk ernaar uit om ook met jou aan de slag te mogen gaan! Kijk lekker rond om te zien of en wat ik voor jou kan betekenen.

– Helen Schaap

Helen Eliss

Helen Schaap

Na een master afgerond te hebben binnen de Jeugdzorg heeft Helen vijf jaar binnen een Autismecentrum gewerkt. Ze is getraind in het werken via Contact gericht Spelen en Leren, de GORDON methode en Geweldloos Verzet. Helen werd ingezet als intervisie begeleidster en heeft al vele zorgprofessionals gecoacht. In 2020 is ze begonnen met Eliss en zijn de eerste e-learnings verkocht.  Haar doel is om iedereen écht te zien. 

Eliss is actief donateur voor

5991ced800a78_logo-het-vergeten-kind Eliss