Even voorstellen

Eliss Helen Schaap

De afgelopen jaren heb ik in de jeugdzorg kennis mogen maken met een hoop kinderen en ouders. Hoogsensitiviteit, autisme, Ad(H)D, gedragsproblemen en hechting waren veel voorkomende onderwerpen.  Slaapproblemen zijn daarbij zeer belastend voor zowel het kind als het gezin.

Het is zo belangrijk om voor kinderen een leefomgeving te creeëren die bij hun past, waar ze kunnen ontwikkelen en groeien. De slaapkamer is de plek waar alle gebeurtenissen van de dag verwerkt worden, het lichaam rust neemt en waar het kind weer vrolijk en energiek wakker wordt.

Ik heb mij gespecialiseerd in de leefomgeving om mij voor prikkelgevoelige kinderen (Autisme, hoogsensitief, ADHD, prematuur) in te zetten. Ik miste dit aanbod in de huidige zorg en heb gezien hoeveel het kan doen. Mijn passie voor creativiteit, psychologie, interieur en mijn liefde voor kinderen combineer ik met Eliss.

Naast de adviezen voor slaapkamers, klaslokalen en zorginstanties geef ik cursussen en E-learnings voor zorgprofessionals. Mijn doel hiermee is om anderen uit te dagen op een andere manier, vanuit een nieuwe methodiek, te kijken naar kinderen met Autisme. Het mooiste wat er is, is om mensen te zien floreren, ontwikkelen en te doen wat ze écht leuk vinden.

Ik kijk ernaar uit om ook met jullie aan de slag te mogen gaan! Kijk lekker rond om te zien of en wat ik voor jou kan betekenen. Als ouder, professional of bedrijf/instelling!

- Helen Schaap

Gratis invulblad: "naar bed gaan"

Ontvang gratis het invulblad: "Naar bed gaan". Komt jou kindje ook geregeld uit bed? "Ik wil nog wat drinken, ik moet nog een keer plassen, nog een verhaaltje.." Herkenbaar! Met het invulblad zorg je voor duidelijkheid en zal jou kindje niet zo snel meer naar beneden komen.

Helen Eliss

Helen Schaap

Na een master afgerond te hebben binnen de Jeugdzorg heeft Helen vijf jaar binnen een Autismecentrum gewerkt. Ze is getraind in het werken via Contact gericht Spelen en Leren, de GORDON methode en Geweldloos Verzet. Haar passie voor interieur, rust en creativiteit bleef onbenut. Na het volgen van een opleiding binnenhuisarchitectuur combineert zij nu creativiteit en haar liefde voor kinderen. Haar doel is om iedereen écht te zien. 

Heb je me hier gezien?

logo hoogsensitief

Je vind de blog hier  of op hoogsensitief.nl

Eliss is actief donateur voor

5991ced800a78_logo-het-vergeten-kind
Eliss