Ouders | Eliss

“Een ruimte om volledig tot rust te komen van de vele prikkels om kinderen heen, een plek waar het kind volledig zichzelf kan zijn.”

Simple and effective

Online programma: “Terug naar de essentie”

Ik ben zo enthousiast dat ik heb besloten om alles wat ik heb aan kennis en informatie te bundelen in een online programma voor alle Nederlandse ouders met interesse.
De cursus neemt ongeveer twee uur in beslag en bestaat uit informatie en voorbeelden vanuit foto’s.

Hoe fijn is het om kennis op te doen in je eigen omgeving en op je eigen tempo?

In vier modules, met elk diverse video lessen, laat ik je zien hoe je de rust in de slaapkamer (en daarmee in huis!) weer terug kunt krijgen of verder kunt verdiepen. En dat terwijl jouw kinderen zich ontwikkelen tot de meest authentieke versie van zichzelf.

Volg de modules thuis via je pc, laptop, tablet of telefoon.

Module 1: Functie van de ruimte Expand

In deze eerste module houden we ons bezig met de functie van de ruimte. Het is van belang om ons bewust te zijn van de verschillende functies die een slaapkamer kan hebben.

Module 2: Kleur! Expand

In deze tweede module bekijken we verschillende kleuren. Met beelden laat ik je zien welke invloed kleur heeft en wat dat kan betekenen in een ruimte. De verschillen met lichte en donkere kleurtinten en combinaties met zwarte en witte meubels worden getoond.

Module 3: Prikkels Expand

Tijdens deze derde module gaan we in op de prikkelverwerking. De zintuigen worden langs gelopen en er is aandacht voor zowel onderprikkeling als overprikkeling.

Module 4: Invulling van de ruimte Expand

Tijdens deze laatste module gaan we dieper in op het slapen. Er worden praktische tips en adviezen met je gedeeld om de slaapkamer helemaal af te kunnen maken. Fijne nacht!

Doe je mee?
Voor de kortingsprijs van 39,- krijg je toegang tot de vier modules. In de leeromgeving kun je al je vragen kwijt en krijg je persoonlijke antwoorden.

“De trainingen waren heel leerzaam, interessant en gaven mij veel nieuwe inzichten. De eigenaar van Eliss geeft de trainingen op een levendige en enthousiaste manier.”

Ontvang nu alvast gratis!

Download hier de 10 meest gemaakte fouten in de slaapkamer! Lach mee, herken en laat je inspireren door de 10 meest gemaakte fouten.

ebook Eliss

Ben je niet tevreden dan mag je dit aangeven en geldt een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Stuur ons een e-mail en we retourneren de investering die je hebt gemaakt voor je kind en jullie nachtrust.

 

Terug naar boven